http://stratiflowers.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.1gk-is-179.jpglink
http://stratiflowers.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.1gk-is-179.jpglink
http://stratiflowers.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide.1gk-is-179.jpglink

lLulet e prera vijne ne Strati Company nga kultivues te ndryshem europiane dhe amerika latine...
 


Ne magazinen tone do te gjeni bime te mbjella te te gjidha llojeve, per ambjente te brendeshme...
 


Ne i kemi te gjitha! Produkte te llojeve te ndryshme duke perfshire, shporta, fjongo, ambalazh...