Rreth nesh

Per here te pare ne vitin 2002 Artur Strati mori iniciativen per te hapur biznesin e luleve te prera per shitjen me shumice ne Shqiperi. Nje dyqan i vogel tanime ka arritur ne permasat e verteta te nje biznesi te fuqishem dhe konkurues ne treg. Operacioni i sotem eshte i bazuar ne ndertesen me siperfaqe 1500 m katrore, me kushte optimale per ruajtjen e temperatures se duhur si dhe ambientin e pershtatshem dhe te mirorganizuar per te gjithe aksesoret e ndryshem qe kane lidhje me lulet.

Lidhja familjare

Forca me e madhe te Strati Company eshte lidhja e forte familjare, e cila se bashku me stafin e saj besnik e punetor kane si qellim te perbashket furnizimin me llojshmeri me te madhe dhe standardet me te larta te produkteve me lule nga e gjithe bota. Produktet e Strati Company shperdahen cdo dite ne klientet tane neper Shqiperi.