Lulet e prera vijne ne Strati Company nga kultivues te ndryshem europiane dhe amerika latine...
 


Ne magazinen tone do te gjeni bime te mbjella te te gjidha llojeve, per ambjente te brendeshme...
 


Ne i kemi te gjitha! Produkte te llojeve te ndryshme duke perfshire, shporta, fjongo, ambalazh...
 

Produktet

Lule te prera

Lulet e prera vijne ne Strati Company nga kultivues te ndryshem europiane dhe amerika latine. Furnizuesit tane nga Hollanda, Italia, Turqia, Greqia na sigurojne nje game lulesh te prera dhe gjethe jeshile me cilesi dhe cmime konkuruese ne treg. Me nje zinxhir te furnizimit shume te besueshem si ky, ne ofrojme zgjidhje me te madhe dhe nje cilesi pertej pritshmerive. Freskia gjate gjithe zinxhirit te furnizimit tone, te gjitha lulet ruhen ne mjedis te kontrolluar per te siguruar freskine dhe cilesine e produktit.

Bime te mbjella

Ne magazinen tone do te gjeni bime te mbjella te te gjidha llojeve, per ambjente te brendshme dhe te jashtme. Te gjitha keto bime jane kultivim hollandez. Sipas kerkesave te klienteve do te gjeni gjithshka rreth bimeve. Ne transportojme gjithshka me kujdes! Bimet shperndahen dhe ruhen me kujdes ne ambiente me temperaturen e duhur per te ruajtur freskine, cilesine dhe jetegjatesine. Ne ju ofrojme vleren me te mire, me cmimin me te mire!


Aksesore

Ne i kemi te gjitha! Produkte te llojeve te ndryshme duke perfshire, shporta, fjongo, ambalazh per paketim, rrjeta, tyle, vazo qelqi, qeramike, pocelani, oasis sfungjer per kompozime te ndryshme, etj. Per te qene sa me afer klienteve tane ne ndjekim tendencat dhe risite e fundit dhe jemi vazhdimisht duke shtuar produkte te reja per gamen tone. Eshte e pamundur te ekspzojme te gjitha produktet ne internet pasi ato vazhdojne te shtohen, por per nje pervoje me te plote ju lutemi ten a kontaktoni drejtperdrejt dhe te vizitoni nga afer magazinen tone.